Бодигардът на Ед Шийрън, Кевин Майерс, се присъедини към социалната платформа

...
Бодигардът на Ед Шийрън, Кевин Майерс, се присъедини към социалната платформа
Коментари Харесай

Бодигардът на Ед Шийрън е новата звезда в Instagram

Бодигардът на Ед Шийрън, Кевин Майерс, се причисли към обществената платформа за шерване на снимки Instagram и доста бързо се трансформира в звезда със стотици хиляди почитатели, споделя The Sun.

Кевин Майерс се подвизава в Instagram като @securitykev. Макар фотосите, които споделя, не постоянно да съставляват нещо извънредно, посланията, които насочва дружно с тях са наситени с огромна доза комизъм и постоянно за сметка на неговия работодател.

Например под фотография, на която Шийрън и Майерс са в басейн, Кевин написа " Приятелят ми ме заведе на сантиментална почивка ", на друга се е снимал с рижава перука, наподобяваща косата на артиста.

Шийран наема Майерс през 2015 година, когато за първи път усеща опасността да бъде награбен от своите обожатели. И макар саркастичните постове и шеговити фотоси в Instagram, които бодигардът пуска по адрес на музиканта, ясно проличава и тяхното здраво другарство и общото възприятие за комизъм. Разгледайте профила на Кевин Майерс в Instagram и се позабавлявайте с шеговитите му послания.

 
 
#bareback

Публикация, споделена от Kevin Myers (@securitykev) на Апр 7, 2018 в 8:18 PDT

 

 
Image already added
   
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР